Med Thanksgiving rett rundt hjørnet, er det ingen bedre tid for å begynne å planlegge din Thanksgiving-måltid og dekor. Selv om kjas og mas ved ethvert feriemåltid kan bety en travel uke, kan Thanksgiving-dekor heldigvis gjøres i forkant for å sikre en jevn og vakker oppdekning når høytiden kommer.

Velg din fargepalett

Å velge en fargepalett er nøkkelen til enhver eventdekorasjon. Selv om du kan velge tradisjonelle gull-, oransje-, røde og brune nyanser, finnes det også muligheter for å velge mer unike aksenter. Turkis, kremer, marineblå og dype purpurfarger er alle vakre komplimenter til fargepaletten som naturlig skapes gjennom høstløvverk.

Inkluder naturlige elementer

Å inkorporere naturlige elementer er nøkkelen med enhver dekor, men kan være spesielt viktig under Thanksgiving-feiringen. Vurder gresskar, korn og blader for et tradisjonelt naturlig element, eller velg et mer elegant alternativ i form av pampasgress eller krysantemum. Falske eller ekte lys kan også skape en naturlig varme som bringer forbindelse og en koselig følelse til spiseplassen din. Uansett hva du bestemmer deg for, er det ingen tvil om at naturlige elementer vil legge tekstur og farge til dekoren din.

Dekk bordet

Det er vanskelig å forestille seg en Thanksgiving-feiring uten et deilig måltid. Siden høytiden sentrerer rundt bordet, vær sikker på å fokusere din energi på en bordsetting som forbløffer. skap et slående midtpunkt for spisebordet ditt, og vær sikker på å inkludere de naturlige elementene du bestemte deg for tidligere. Velg lagdelte bordinnstillinger i form av duker, brikker og servietter i komplementære farger og mønstre. Å velge løpere, servietter og selv kjøkkenhåndklær med Thanksgiving-tema mønstre eller høstfarger innenfor din fargepalett kan skape et sammenhengende utseende uten mye energi.

Vær kreativ

Et bladverdig opplegg er alltid et pluss, men god dekor har ekte personlighet. Nå er tiden for å være kreativ og hands-on med dekoren din. Vurder å lage en høstkrans eller girlander til å henge utenfor hjemmet ditt, skape et høst takknemlig tre hvor gjestene dine kan skrive hva de er takknemlige for på bladene, personlige bordkort for sittearrangementer, eller få barn involvert ved å ha dem lage høsthåndverk for utstilling.