Er du på jakt etter et bilutleietilbud i Alicante? Visste du at Alicante er kjent for sin fantastiske kystlinje som er best utforsket med en leiebil. I denne artikkelen vil vi gi deg den ultimate guiden til å finne de beste tilbudene for leiebiler i Alicante.

Selv har jeg feriert i Alicante i mer enn 20 år.

De aller fleste gangene har jeg leid bil mens jeg har besøkt mitt favoritt-feriested.

Problemet er at med en sterk turistøkning, så har det også kommet utrolig mange useriøse aktører på banen. Derfor er vi i Bilduden-teamet veldig obs på at du må velge riktig leiebilselskap. Ellers kan det gå skikkelig dårlig.

Anbefalt firma: Discovercars.com – trygt, billig og enkelt


  • Verdens største portal for leie av leiebil.
  • Hjelper deg med å sammenligne priser hos alle kjente merker: som Hertz, Avis og Europcar.
  • DiscoverCars vil hjelpe deg med å spare opp mot 70 % (!) på leiebilen.
  • Nettside på norsk.

Nøkkelpunkter i artikkelen

  • Leiebil i Alicante gir frihet til å utforske byen og dens omgivelser i ditt eget tempo.
  • Bruk alltid Discovercars.com for å sammenligne priser på leiebil hos de ulike selskapene.
  • Leiebil er mer kostnadseffektivt enn taxi og andre transportalternativer i Alicante.
  • For de beste tilbudene på leiebil, sammenlign priser og tjenester fra forskjellige utleieselskaper.
  • Alicante har mange forskjellige typer leiebiler tilgjengelig, inkludert økonomi biler, familiebusser og mini-busser.
  • Med leiebil kan du enkelt besøke Alicantes vakre strender, golfbaner og restauranter.

  • Verdens største portal for leie av leiebil.
  • Hjelper deg med å sammenligne priser hos alle kjente merker: som Hertz, Avis og Europcar.
  • DiscoverCars vil hjelpe deg med å spare opp mot 70 % (!) på leiebilen.
  • Nettside på norsk.

Hvorfor velge leiebil i Alicante?

Alicante leiebil

Å velge en leiebil i Alicante gir deg friheten til å utforske byen og dens omgivelsene på dine egne vilkår. Det er mer kostnadseffektivt sammenlignet med taxi og andre transportalternativer.

Med eget kjøretøy har du mulighet til å oppleve Alicantes vakre strender, golfbaner, restauranter og interessante bilturer i ditt eget tempo. Leiebil gir deg også muligheten til å besøke nærliggende byer som Benidorm og Torrevieja.

Fleksibilitet og frihet til å utforske

Leiebil i Alicante gir deg muligheten til å sette din egen takt for ferien. Med bilen som ditt transportmiddel, blir det ingen begrensninger til hvor og når du kan reise. Du styrer selv farten og kan tilpasse dagen som du vil, enten det er en spontan omvei til en fjellandsby eller en solnedgang på en avsidesliggende strand.

Uansett hva ditt hjerte måtte begjære, kan din leiebil ta deg dit.

Kostnadseffektivt

leie bil i Alicante

Det å leie bil i Alicante er en smart og kostnadseffektiv løsning. Du får muligheten til å samle opplevelser uten å måtte bekymre deg for taxikostnader, dyre turistbuss-billetter eller offentlig transport.

Ved å hente bilen din direkte på Alicante Flyplass (El Altet), kan du spare tid og penger ved å starte turen umiddelbart. Alle nødvendige forsikringer og tillegg er inkludert i prisen, slik at det ikke er noen skjulte ekstra utgifter.

Husk at det å velge riktig type leiebil kan også bidra til å redusere kostnadene. Kanskje en kompakt Ford Fiesta er alt du trenger for dine kjøreturer i Alicante. Eller kanskje en romslig familiebuss med 6 eller 7 seter passer bedre for din ferie i Spania? Uansett behov, kan du finne en billig leiebil i Spania som passer ditt budsjett og dine planer.

Leiebil Alicante Test: 7 selskaper du kan bruke

#LeiebilselskapBeskrivelse
1AvisAvis er et anerkjent internasjonalt leiebilselskap som tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy og er kjent for kvalitetsservice.
2Enterprise Rent-A-CarEnterprise er kjent for sin omfattende flåte av biler, inkludert økonomi- og luksusbiler, samt et omdømme for kundevennlig service.
3EuropcarEuropcar er en ledende aktør i bilutleiebransjen med et bredt spekter av kjøretøy, fra små biler til varebiler, og har et globalt nettverk.
4GoldcarGoldcar er kjent for sine rimelige priser og et utvalg av økonomibiler, selv om kundeanmeldelser varierer, så det er lurt å lese anmeldelser nøye.
5HertzHertz er en velkjent bilutleiebedrift som tilbyr høy kvalitet og pålitelige kjøretøy, spesielt for forretningsreisende og ferierende.
6SixtSixt er kjent for sin premium flåte av biler og ekstra tjenester, som luksus- og sportsbiler, samt fleksible leiealternativer.
7ThriftyThrifty tilbyr konkurransedyktige priser og et bredt spekter av kjøretøy, men det kan variere avhengig av sted, så sammenligning er viktig.

Denne informasjonen bør hjelpe deg med å velge det leiebi

Vær oppmerksom på at rangeringen kan variere avhengig av faktorer som priser, tilgjengelighet og kundeanmeldelser, så det er en god idé å gjøre litt forskning og sammenligne alternativene før du bestemmer deg for å leie en bil i Alicante.

Hvordan finne de beste tilbudene på leiebil i Alicante

For å finne de beste tilbudene på leiebil i Alicante, er det viktig å starte med å bestille direkte fra nettstedet vi anbefalte. Benytt deg av sammenligningsverktøy for ulike leverandører for å finne mest mulig kostnadseffektive løsninger.

Husk å alltid sjekke skjulte avgifter og forsikringsdekning før du bestemmer deg.

Bestilling direkte fra nettsiden

Det å bestille leiebil på nett gir fordelene som er oppgitt nedenfor:

  1. Nettsiden tilbyr tjenester på flyplassene i Alicante og Malaga. Dette sikrer den bekvemmelighet du trenger når du ankommer etter en lang reise.
  2. Alle nødvendige tillegg og forsikringer blir inkludert i tilbudene, noe som gjør prosessen problemfri og øker kostnadseffektiviteten.
  3. Henting av leiebilen skjer direkte på Alicante eller Malaga flyplasser, noe som sparer tid og bidrar til å starte ferien umiddelbart.
  4. På Alicante flyplass foregår kontrakten, betalingen og nøkkelutleveringen på kontoret i ankomsthallen, mens bilen er plassert i det nærliggende parkeringsanlegget.
  5. For de som lander på Malaga flyplass, ligger det nye kontoret inne i terminalen nær ankomsthallen – et resultat av den nylige renoveringen av flyplassen.

Sammenligning av ulike tilbydere

For å sikre at du får det beste tilbudet på leiebil i Alicante, er det viktig å sammenligne priser og tjenester fra ulike utleieselskaper. Her er en oversikt over noen av de 47 bilutleieselskapene tilgjengelig i Alicante:

BilutleieselskapGjennomsnittlig daglig prisEkstra kostnader inkludertBiltype som tilbys
Utleieselskap A170 krJaØkonomi, Kompakt, Familiebuss
Utleieselskap B165 krNeiKompakt, Familiebuss, Mini-buss
Utleieselskap C200 krJaKompakt, Kabriolet
Vårt nettstedGjennomsnittskostnaden for å leie en bil i en måned er 5 173 krAlle nødvendige tillegg og forsikringer inkludertVi tilbyr billeie på Alicante og Malaga flyplasser i Spania – valget er ditt!

Det er alltid lurt å sjekke tilgjengeligheten av ønsket biltype og hvilke ekstrakostnader som er inkludert i leieprisen før du bestemmer deg for et bestemt utleiefirma.

Forskjellige typer leiebiler tilgjengelig i Alicante

I Alicante finnes det et stort utvalg av forskjellige typer leiebiler. Du kan velge mellom alt fra økonomi- og kompaktbiler for enkel mobilitet, til romslige familiebusser med seks eller syv seter for større grupper.

Elsker du luksus og frihet? Sats på en kabriolet, perfekt for solrike dager og kjøreturer langs kysten. Behov for enda mer plass? En mini-buss med åtte eller ni seter kan være løsningen.

Leie av kompakte biler i Alicante

Med deres lave drivstoffforbruk kan du reise mer og bruke mindre. Nettsiden tilbyr et bredt utvalg av økonomi og kompakt biler som er tilgjengelige for leie direkte på Alicante og Malaga flyplasser.

Biler som Ford Fiesta og VW Polo kan hentes opp direkte fra ankomsthallen. Alt fra kontrakt til betaling og nøkkelutlevering skjer på det praktiske kontoret i ankomsthallen. I tillegg er det også tilbud som inkluderer alle nødvendige tillegg og forsikring, så du kan kjøre uten bekymringer.

Med økonomi og kompakt biler, har du friheten til å utforske Alicante på dine egne vilkår.

Leie kabriolet

For en perfekt blanding av stil og komfort, er en kabriolet bil perfekt for deg å leie i Alicante. Forestill deg friheten til å kjøre langs de pittoreske kystlinjene eller den tempelfylte landskapet med taket nede og en kjølig bris som stryker gjennom håret ditt.

Kabriolet gir deg en dynamisk kjøreopplevelse, og det er ingen bedre måte å utforske Alicante på enn i en slik bil. Fra VW Polo til Ford Fiesta, finnes det forskjellige typer kabrioleter som passer alle smaker og budsjetter.

Det mest populære bilutleieselskapet i Alicante, Record Go, tilbyr også en rekke kabrioleter til leie. Så lenge du husker å ha på deg solkrem, vil denne type bil øke nytelsen av din Alicante-reise betydelig.

Familiebuss med 6 eller 7 seter

Det å leie en familiebuss med 6 eller 7 seter i Alicante er ideelt hvis du reiser med en større gruppe eller familie. Disse romslige kjøretøyene tilbyr komfortabel og praktisk transport, og gjør det enkelt å utforske området.

Noen av de mest populære modellene inkluderer Ford Transit, Mercedes Vito eller Volkswagen Caravelle. Med Record Go, det mest populære bilutleieselskapet i Alicante, samt 46 andre bilutleiefirmaer å velge mellom, finner du enkelt en familiebuss til leie som passer dine behov.

Utnytte dette alternativet tillater deg å glede deg over landets vakre severdigheter på egen hånd, og gir friheten til å planlegge din egen Alicante-opplevelse.

Mini-buss med 8 eller 9 seter

En mini-buss med 8 eller 9 seter er et fantastisk valg for de som reiser i større grupper. Alicante er fullpakket med utleieselskaper, faktisk hele 47 av dem, som tilbyr disse romslige kjøretøyene.

Vil du ha en tur til stranden med familien, eller kanskje en golftur med venner? En mini-buss gir plass til alle, samt bagasje og sportsutstyr.

Record Go skiller seg ut som det mest populære valget for mini-bussutleie i Alicante. Med en gjennomsnittlig dagspris på bare 172 kr, får du god plass og komfort for pengene. Flere utleieselskaper gir deg også muligheten til å velge en forsikring med egenandel, slik at du kan kjøre rundt sikkert, uten bekymringer.

Hva du kan se og gjøre i Alicante med din leiebil

Utforsk Alicante i ditt eget tempo med leiebil. Opplev strendene, golfbanene, spennende restauranter og naturskjønne bilturer rundt om i byen. Klar for eventyret? Les mer for å få de beste tipsene for hva du kan se og gjøre i Alicante med din leiebil!

Alicante’s strender og bukter

Alicante er kjent for sine fantastiske strender og bukter. Med en leiebil har du mulighet til å utforske alle disse naturlige skjønnhetene på dine egne vilkår. Følgende er noen av de bemerkelsesverdige strendene og buktene du kan besøke i Alicante:

  • Playa de San Juan: Denne lange og brede stranden er perfekt for en dag med soling, svømming og avslapning.
  • Playa del Postiguet: Beliggende nær sentrum av Alicante, har denne stranden fine, gylne sand og klare blå vann.
  • Almadraba Cove: Dette er en mindre bane som er ideell for snorkling og dykking takket være det krystallklare vannet.
  • Cala Cantalar: Hvis du foretrekker roligere steder, er denne lille skjulte perlen et must-besøk.
  • Tabarca Island: Det tar litt tid å komme seg dit med båt, men strendene på denne øya er absolutt verdt innsatsen.

Golfbaner i Alicante

Golfentusiaster som leier bil i Alicante blir bortskjemt med et bredt utvalg av golfbaner.

  • Alicante Golf er en populær bane, kjent for sitt utfordrende 18 – hulls oppsett.
  • Alenda Golf tilbyr en fantastisk golfopplevelse med sine imponerende greener.
  • Bonalba Golf passer perfekt for alle, fra nybegynnere til erfarne spillere.
  • El Plantio Golf Resort skiller seg ut som et av de største golfanleggene i regionen.
  • Ut over topp golfbanene, finner du også golfundervisning og utleie av golfutstyr tilgjengelig på stedet.

Restauranter i Alicante

Alicante er kjent for sitt pulserende matlandskap, fra tradisjonsrike sjømatrestauranter til moderne vegetarfokuserte spisesteder. La oss utforske noen av høydepunktene.

  • Lokale tapasbarer er svært populære, hvor du kan nyte en rekke smakfulle småretter.
  • Sjømatelskere vil glede seg over de mange restaurantene som fokuserer på friske lokale ingredienser.
  • Prøv også «chiringuitos», eller strandbarer, som finnes langs kysten for en avslappet middag med utsikt over havet.
  • Hvis du er lei av lokal mat, tilbyr Alicante et bredt utvalg av internasjonale restauranter som serverer retter fra forskjellige verdenshjørner.
  • Vegetariske og veganske alternativer er også lett tilgjengelig i byen, med flere spisesteder som spesialiserer seg på plantebasert kosthold.
  • Noen steder skilter med fantastisk panoramautsikt over Alicante, noe som gir måltidene dine det lille ekstra.

Bilturer rundt Alicante

Å leie bil i Alicante gir deg mulighet til å se mer av denne vakre regionen i Spania. Her er tre flotte bilturer du kan oppleve:

  1. Utforsk de sjarmerende fjellbyene. Med leiebilen din kan du nå fjellandsbyer som Guadalest og Polop, begge kjent for deres historiske bygninger og fantastisk natur.
  2. Besøk strendene utenfor Alicante. Det finnes mange vakre strender rundt Alicante som ikke er så overfylt. Santa Pola og Guardamar del Segura er verdt et besøk.
  3. Ta en tur langs kysten på veien A-7 eller AP-7, kjent som motorveiene på Costa Blanca. Denne ruten tilbyr fantastiske utsikter over Middelhavet og stopp ved pittoreske kystbyer som Altea og Javea.

Reise-video: fly til og leie bil i Alicante



Konklusjon

Å leie bil i Alicante er både praktisk og kostnadseffektivt. Med riktig planlegging kan du spare penger og få mest mulig ut av turen din i Spania. Så, start søket ditt etter den perfekte leiebilen i dag og gjør deg klar for en uforglemmelig reise!

Du kan også leie bil i Marbella og Billund.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Leiebil Alicante?

Leiebil Alicante er en tjeneste som lar deg leie en bil i Alicante, Spania.

Hvordan kan jeg finne de beste tilbudene for leiebil i Alicante?

Du kan søke på nettet eller besøke ulike utleiestasjoner i Alicante som Centauro Alicante Airport, GoldCar Alicante Airport og Hertz Bilutleie for å finne de beste tilbudene.

Er det mulig å leie en bil direkte på Alicante flyplass?

Ja, du kan leie en bil rett fra Alicante flyplass ved å besøke Leiebil på Alicante flyplass-skrankene.

Kan jeg kjøre leiebilen utenfor Alicante?

Ja, du kan kjøre din leiebil i og utenfor Alicante. Du kan bruke motorveien A-7 eller motorveien AP-7 for å reise rundt.

Hvordan kan jeg forsikre min leiebil i Alicante?

Forsikring av leiebilen kan vanligvis tas hånd om under bestillingen, enten online eller ved utleiestasjonen.