Lukk
Fjern alt Lukk
handlevogn din er for øyeblikket tom.

Alle skatter og avgifter er inkludert.

 

Stayclassy.no er en norsk nettbutikk med hovedlager i Østfold. Posten henter dagens ordre mandag til fredag klokken 15.00.


Se status på min bestilling: her

Spørsmål? Kontakt kundeservice: her

Innlegg

Vedlikehold av elsparkesykkel

av Support Stayclassy
Vedlikehold av elsparkesykkel

Reklamasjon: I henhold til forbrukerkjøpsloven har kunden alltid to års reklamasjonstid ved kjøp av våre produkter. Reklamasjonsretten omfatter material- og fabrikasjonsfeil. ​Situasjoner som ikke dekkes av reklamasjonsretten er: Skader grunnet manglende vedlikehold eller rengjøring. Feil som skyldes modifikasjoner, demonteringer eller reparasjoner som ikke er autoriserte av Stayclassy.no Skader eller funksjonsfeil grunnet oppbevaringsfeil. Riper, bulker eller andre skader grunnet uaktsom bruk.

Vannskader eller funksjonsfeil grunnet kjøring i vann. LED-lys. Vedlikehold Batteriet er et delikat element, og batteriets tilstand påvirkes av hvor godt du vedlikeholder din ClassyWalk og av batteriets alder.


Her er retningslinjer for godt vedlikehold:

Batteriet skal ikke overlades, våre ladere stopper ladingen automatisk og batteriet er fulladet når laderen lyser grønt. Unngå å tømme batteriet. Det beste er å lade din sparkesykkel litt før batteriet er helt tomt. Ikke la din sparkesykkel bli stående lenge i direkte sollys. Ideell temperatur for oppbevaring og lading er mellom 5 til 20 grader celsius. Ved lengre perioder uten bruk bør ikke batteriet være tomt. Sørg for at batteriet har cirka 40 til 60 prosent kapasitet ved lengre perioder uten bruk. Lad også batteriet cirka hver annen måned ved disse tilfellene.​ Rengjøring av din ClassyWalk for effektiv rengjøring behøves en vaskebøtte, oppvaskbørste og en tannbørste. Vi anbefaler å bruke varmt vann med vaskemiddel (Zalo).​ Bremser og wire behøver smøring jevnlig for å vedlikeholdes godt. Hvis dette ikke gjøres vil det bli økt slitasje, og derfor er det veldig viktig med god rengjøring jevnlig. Sjekk også med jevne mellomrom lufttrykket i dekkene.

Følg også med på slitasjen i dekkene for å holde deg oppdatert på din sparkesykkel sine kjøreegenskaper. Spesielt ved kjøring på glatte underlag er det viktig å ha kontroll på dette med tanke på at bremselengden blir betydelig lengre ved stor slitasje på dekkene.

Etterstramming og sjekk av skruer Alle bevegelige deler må jevnlig sjekkes og skruene på din elektriske sparkesykkel må jevnlig strammes til. Hvis en skrue skulle løsne eller falle av din ClassyWalk så må du ta kontakt med oss snarest og stoppe kjøringen inntil vi har fått ettersendt deg nødvendige skruer og du har fått montert dette.

Det kan være meget farlig å kjøre på din elektriske sparkesykkel hvis ikke alle skruene er riktig montert og/eller godt festet. Sjekk dekk og bremser Dekkene må undersøkes med jevne mellomrom.

Sjekk at du har godt med luft i dekkene dine, samt at de ikke smuldrer opp eller har blitt påført skade. Hvis du har lite luft i dekkene dine er sjansen større for punktering, og en punktering kan potensielt være farlig, spesielt i stor hastighet.​ Se til at bremsene er riktig justert og at du er komfortabel med hvordan bremsene biter.

Bremsene behøver at man ved jevne mellomrom sprayer litt olje inn i bremsevaierstrømpen så de løper lett og behagelig. Ved jevnlig vedlikehold kan bremsene bli betydelig bedre i bruk.