Å vurdere hvilke limousiner som er «finest» er subjektivt og avhenger av kriteriene som vektlegges, som for eksempel luksus, komfort, teknologi, ytelse, eller merkevareprestisje. Limousiner er ofte tilpassede kjøretøy, og mange av de fineste eksemplene er skreddersydd etter eierens personlige preferanser. De fineste limousinene reflekterer en blanding av tradisjonell eleganse og moderne luksus. Her er noen eksempler på limousiner som ofte blir ansett som blant de fineste, basert på deres anerkjennelse for håndverk, eksklusivitet og luksus:

  1. Rolls-Royce Phantom Limousine: En epitome av luksus; Phantom tilbyr uovertruffen håndverk, tidløs eleganse og en majestetisk kjøreopplevelse som står som et symbol på status og raffinement.
  2. Bentley Mulsanne Limousine: Bentley Mulsanne blander tradisjonell luksus med moderne teknologi, og leverer en sofistikert, håndlaget interiøropplevelse for dem som verdsetter håndverksmessig perfeksjon.
  3. Mercedes-Maybach S650 Pullman: Med overlegen lengde og romslighet, er Maybach S650 Pullman en flytende palass, tilbyr førsteklasses komfort og toppmoderne fasiliteter.
  4. Cadillac One «The Beast»: Denne pansrede limousinen er et rullende fort, med avansert sikkerhetsteknologi og en staselig aura passende for de mest prominente dignitærer.
  5. Audi A8 Limousine: Audi A8 tilpasset limousin kombinerer dynamisk ytelse med en interiørkvalitet som fremkaller en følelse av moderne eleganse og avansert teknologi.
  6. BMW 7 Series Limousine: BMWs 7-serie limousin utstråler sportslig eleganse og leverer en balanse mellom ytelser og luksuriøs komfort, forsterket med high-tech innovasjoner.
  7. Lincoln MKT Town Car Limousine: Lincoln MKT tilbyr en klassisk amerikansk limousinopplevelse med rikelig plass, en komfortabel tur og en touch av tradisjonell luksus.
  8. Chrysler 300 Limousine: Chrysler 300 limousinen imponerer med sitt markante design og gir et luksuriøst og romslig interiør uten en heftig prislapp.
  9. Lexus LS Limousine: Lexus LS limousin er synonymt med stillegående komfort, pålitelighet, og luksuriøs detaljering, noe som gjenspeiler japansk håndverk på sitt fineste.
  10. Porsche Panamera Limousine: Porsche Panamera limousin er unik i sin klasse, og tilbyr en kombinasjon av sportslige kjøreegenskaper og limousinens luksus i et iøynefallende design.

Disse limousinene representerer en blanding av moderne og klassiske bilmerker, og hver bringer sine egne unike kvaliteter til bordet. De er vanligvis utstyrt med den nyeste teknologien og luksuriøse detaljer som håndlagde interiører, avanserte underholdningssystemer, barer, humidorer og til og med pansring for ekstra sikkerhet. Å velge «den fineste» ville kreve en personlig vurdering av hva som definerer luksus og komfort for den enkelte.