FØR DU LEGGER INN DIN BESTILLING 

For at pakken din skal komme trygt og raskt frem, er det viktig at adressen og navnet ditt står tydelig på postkassen. Hvis ikke vil ikke posten levere pakken i postkassen og pakken vil da bli returnert innen 3 uker.

Husk å se over at adresse, gatenummer, telefonnummer og e-posten din stemmer før du fullfører bestillingen. Om e-posten ikke er riktig vil du ikke få ordrebekreftelse eller hentemelding på e-post. Dette er info som ikke er mulig for oss å endre på i etterkant av en bestilling.

Har du en rabattkode må denne legges inn i rabattkodefeltet når du er i kassen. Denne må aktiveres før du fullfører kjøpet.

KAN JEG KANSELLERE/ENDRE MIN BESTILLING?

Vi kan kansellere eller fjerne varer fra din bestilling, så lenge bestillingen ikke har blitt sendt til plukk og pakking. Da har ordren gått for langt i prosessen, og vi har da ikke mulighet til å stoppe sendingen eller gjøre endringer på bestillingen din. Ettersom vi har elektronisk system på lageret blir bestillingene ofte sendt svært raskt til pakking, og da får vi dessverre ikke endret/kansellert din ordre.

NÅR SENDES BESTILLINGEN MIN?

En e-post sendes til deg så snart pakken din sendes fra vårt lager.
Har du ikke mottatt bekreftelser innen rimelig tid, kan det være at de har havnet i søppelpost/spamfilter.

HVOR ER PAKKEN MIN?

Sporingsnummer finner du i e-posten du mottar når varen sendes fra vårt lager. Trykk på sporingslinken og følg pakken der.


KUNDEKONTO

JEG VIL OPPRETTE EN KUNDEKONTO?

Klikk på “Min kundekonto” på øverste linje på nettsiden, og deretter på “Opprett ny konto”. Fyll inn dine opplysninger og trykk på “Registrer kundekonto”.

JEG HAR GLEMT PASSORDET MITT?

Klikk på "Glemt passordet ditt?". Skriv inn din e-post adresse, så vil vi sende en bekreftelseslink for å resette passordet ditt.

Hvis du aldri mottar en e-post med nytt passord, er det mest sannsynlig for at du ikke har noen kundekonto og har handlet som gjest tidligere.

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Nylig sett på:
Top
ic-expand
ic-cross-line-top