Hos oss kan du velge mellom tre trygge og sikre betalingsmetoder.

- Kortbetaling – benytter man kredittkort eller debetkort ved betaling, trekkes kjøpssummen på kortet samme dag som bestillingen blir gjort.

- Apple Pay - betal fort uten kort.
Det er enkelt å bruke Apple Pay, og det fungerer med Apple-enhetene du bruker hver eneste dag. Du kan handle sikkert i butikker, i apper og på nett. Apple Pay er ikke bare enklere å bruke enn det fysiske bankkortet ditt – det er sikrere også.

Du kan lese mer om Apple Pay HER 

 

MÅ JEG OPPGI MITT PERSONNUMMER I KASSEN?

Nei, du trenger ikke å oppgi ditt personnummer i kassen.
Ved betaling med VISA eller kredittkort trenger du ikke å oppgi personnummer.

HAR ORDREN MIN GÅTT IGJENNOM?

Ordrebekreftelse sendes på e-post til deg så snart ordren har gått gjennom. Om du har registrert feil epostadresse eller ikke mottar epost  kan du kontakte kundeservice på telefon, facebook eller mail.

KJØPET GIKK IKKE IGJENNOM, MEN DET HAR BLITT GJORT EN RESERVASJON LIKEVEL?

Ved teknisk feil kan det skje en reservering på din bankkonto selv om ordren ikke har gått gjennom. Beløpet er da ikke trukket, bare reservert, og det frigis igjen i løpet av få dager.

HVORFOR GÅR IKKE MITT KJØP GJENNOM?

Hvis ditt kjøp ikke godkjennes  kan det skyldes flere ting:

- Manglende dekning på konto

- Kortet har utløpt 

- Kortet er sperret

- Du har nådd din maksimale kredittgrense

RABATTKODER

HVOR FYLLER JEG INN RABATTKODE?
Ved oppsummeringen i kassen står det “Skriv rabattkode her”. Skriv inn rabattkoden din, og trykk på “aktiver”. Rabatten trekkes da automatisk fra sluttsummen i handlekurven.

HAR DERE NOEN RABATTKODER JEG KAN FÅ?

Aktuelle rabattkoder annonseres på sosiale medier, som Facebook, Instagram og Snapchat. De sendes også ut på mail, så vi anbefaler å melde deg på vårt nyhetsbrev for å alltid få de beste tilbudene og rabatten først.