Elektrisk sparkesykkel / EL sparkesykkel

Hva er en elektrisk sparkesykkel?

En elektrisk sparkesykkel er en "vanlig" sparkesykkel installert med et batteri, en motor og andre elektroniske komponenter som gjør at den får fremdrift ved hjelp av elektrisitet.

 

Hvor fort går en elektrisk sparkesykkel?

Alle elektriske sparkesykler har ulike topphastigheter, basert på motorkraft, spenning og amper. Sparkesyklene hos Stayclassy.no går fra 8 - 120 km/t. 

 

Hva burde jeg tenke på når jeg kjøper en elektrisk sparkesykkel?

Det du burde tenke på når du kjøper en elektrisk sparkesykkel kommer an på hva du ønsker å bruke den til. Om du ønsker å kjøre lengre distanser, vil en sparkesykkel med mer rekkevidde og større batterikapasitet være mest ideelt. Ved lett bykjøring og korte distanser vil modeller som ClassyWalk S100, S200 og S250 være best. For lengre distanser vil modeller fra S350 og oppover være mest egnet.

 

Hvilke elektriske sparkesykler passer best for barn? 

For barn vil vi anbefale modeller som ClassyWalk MINI eller S50. Disse er rimelige, men samtidig utrolig morsomme å kjøre.

 

Hvilke elektriske sparkesykler passer best for voksne?

For voksne vil den beste modellen være basert på forskjellige faktorer som hvor tung du er, hvor bratte bakker du ønsker å kjøre, samt hvor lange distanser du trenger å takle. Husk å se på spesifikasjonene og sammenligning av modeller før du kjøper! 

 

Hvilken elektrisk sparkesykkel er best?

Den beste sparkesykkelen er den sparkesykkelen som passer deg best ut i fra hvilke forholder du ønsker å kjøre i. Vår beste modell sett utelukkende ut i fra spesifikasjonene er ClassyWalk S600 som har en toppfart på hele 100 km/t og en tilhørende rekkevidde på 120km. 

 

Dersom du lurer på noe eller trenger en dypere anbefaling, ta gjerne kontakt med vår kundeserviceavdeling på kundeservice@stayclassy.no

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Nylig sett på:
Top
ic-expand
ic-cross-line-top