Hvor lang tid tar det før varen min er fremme?

Stayclassy.no benytter seg av Bring og Postnord som fraktleverandører. Vi pakker og sender ut ordre hver dag, Mandag - Fredag. Både Postnord og Bring opererer med 1-3 virkedager leveringstid, som varierer ut i fra følgende faktorer:
  • Hvor i landet du bor
  • Leveringsmetode
  • Når på dagen du bestiller
  • Hvor stor etterspørselen er
Vi gjør deg oppmerksom på at den faktiske leveringstiden kan fravike fra den ordinære leveringstiden under spesielle omstendigheter, som ved f.eks stor pågang i nettbutikken. Alle våre produkter blir sendt direkte fra vårt hovedlager på Rud i Bærum.

Pick-up point
Når du legger inn en ordre hos oss kan du velge å hente varen selv på vårt hovedlager på Rud i Bærum. Vårt pick-up point er åpent man - fre 10:00 - 16:00.
Vår adresse er: Stayclassy AS, Løxaveien 11, 1351 Rud.

Forhåndsbestillinger
Vi gjør deg oppmerksom på at det er mulig å forhåndsbestille enkelte produkter som ikke er på lager, med en utvidet leveringstid. Produkter som selges med forhåndsbestilling vil ha en lagerstatus som informerer om estimert leveringsdato på de respektive produktsidene. Merk denne datoen før du handler, her vil ikke ordinær leveringstid gjelde. Vi estimerer varen sin ankomst inn på vårt lager igjen så godt vi kan fra våre leverandører. Vi gjør deg oppmerksom på at den faktiske leveringstiden kan fravike fra hva som er oppgitt på produktsiden ved forsinkelser under produksjoner eller frakten inn til oss.

Klimanøytral Servicepakke
Den mest vanlige leveringsmetoden er Klimanøytral Servicepakke fra Bring. Du får hentemelding på sms eller epost (eventuelt brev i postkassen) og plukker deretter opp pakken på nærmeste Post i butikk eller Postkontor. Dersom pakken ikke hentes, får du en påminnelse. Er den fortsatt ikke hentet etter 14 dager blir den returnert til Stayclassy. I dette tilfellet er du ansvarlig for å hente varen hos oss eller betale ny frakt.
Vi i Stayclassy ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «godkjenn» godkjenner du bruken av cookies.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Nylig sett på:
Top
ic-expand
ic-cross-line-top