FRAKT OG LEVERING

Generell informasjon

Hvor lang tid tar det før varen min er fremme?

Stayclassy.no benytter seg av Bring og Postnord som fraktleverandører. Vi pakker og sender ut ordre hver dag, Mandag - Fredag. Både Postnord og Bring opererer med 1-4 virkedager leveringstid, som varierer ut i fra følgende faktorer:

  • Leveringstid kan også bli påvirket av uforutsette ytre hendelser
  • Hvor i landet du bor
  • Leveringsmetode
  • Når på dagen du bestiller
  • Hvor stor etterspørselen er

Vi gjør deg oppmerksom på at den faktiske leveringstiden kan fravike fra den ordinære leveringstiden under spesielle omstendigheter. 

Alle varer blir sendt fra vårt hovedlager i Halden.

Pick-up point

Når du legger inn en ordre hos oss kan du velge å hente varen selv på vårt hovedlager i Halden. Vårt pick-up point er åpent Man - Lør 10:00 - 18:00. 

Vår adresse er: Stayclassy AS, Flatebyveien 7, 1792 Tistedal

Forhåndsbestillinger

Vi gjør deg oppmerksom på at Stayclassy i stor grad benytter seg av forhåndsbestillinger på våre produkter, med en utvidet leveringstid. Produkter som selges med forhåndsbestilling vil ha en lagerstatus som informerer om estimert leveringsdato på de respektive produktsidene. Merk denne datoen før du handler, her vil ikke ordinær leveringstid gjelde.

Klimanøytral Servicepakke

Den mest vanlige leveringsmetoden er Klimanøytral Servicepakke fra Bring. Du får hentemelding på sms eller epost (eventuelt brev i postkassen) og plukker deretter opp pakken på nærmeste Post i butikk eller Postkontor. Dersom pakken ikke hentes, får du en påminnelse. Er den fortsatt ikke hentet etter 14 dager blir den returnert til Stayclassy. I dette tilfellet er du ansvarlig for å hente varen hos oss eller betale ny frakt.  

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Nylig sett på:
Top
ic-expand
ic-cross-line-top