Lukk Hovedmeny
Ring oss på: +47 40604747
Man-Fre 10:00 - 16:00

Personvern

Stayclassy AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller gjelder inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

 

Hvorfor samler vi inn data?

Dataene vi samler inn blir brukt til å forbedre våre tjenester, sende meldinger, tilbud og kampanjer, samt gi kundestøtte. Det er også nødvendig for oss å motta personinformasjon for å kunne sende varen til deg etter bestilling, samt overvåke ordren din i etterkant av levering dersom det skulle oppstå feil.

Vi bruker også ikke-personlig data, som ikke kan spores til deg. Dette bruker vi blant annet til å gi deg markedsføring som er relevant for deg. Vi bruker også denne typen data for å forbedre oss, og gi deg en bedre opplevelse hos oss.

 

Hva samler vi inn?

Som mange andre selskaper, samler vi inn informasjon som kan identifisere deg. Dette er en personopplysning.

Personopplysninger samler vi inn bare når du gir dem til oss. Eksempel på en personopplysning er e-post, adresse, telefonnummer og navn.

 

Hva gjør vi med dine data?

Vi lagrer dine data trygt hos oss, til vi ikke lenger har behov for å kontakte deg, eller du ikke lenger ønsker at vi skal beholde din data.

Stayclassy AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller gjelder inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Vi behandler dine data på grunnlag av berettiget interesse eller aktivt samtykke.

Vi benytter oss av noen tjenester som offentliggjør diverse ikke-identifiserbar (fornavn, sted) data om våre kunder, som vi bruker i markedsføringssammenhenger. 

Der dine personopplysninger, og du har rett til å be om å se, oppdatere, korrigere, eller si vi skal slette dine personopplysninger om du ønsker dette.

 

Cookies?

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

 

Kundeservice

Reamaze
Dette er vår kundeservicemodul. Den gir oss blant annet muligheten til å tilby deg som bruker LiveChat direkte på nettsidene våre.

 

Analyse

Google Analytics
Dette er vårt primære analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra.

Google Tag Manager
Vi bruker Google Tag Manager for å administrere tracking piksler og andre HTML-tagger.

Google Optimize
Vi bruker Google Optimize for å iverksette A/B tester og se hvilke elementer på nettsiden vår som passer best til siden. 

Facebook Pixel
Dette er et analyseprogram fra Facebook som vi bruker til å se hvilke handlinger våre brukere gjør på siden. 

Snapchat Pixel
Dette analyseprogrammet fra Snapchat gjør at vi kan se hvilke handlinger våre brukere gjør på siden. 

 

Markedsføring

Google Ads
Vi bruker Google Ads for å vise deg interessante og relevante tilbud på sider utenfor stayclassy.no der du ellers ville sett annonser som kanskje ikke ville vært interessante for deg

 

Slik kan du unngå cookies

Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari

Stayclassy AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når din dat samles inn og behandles (ref personopplysningsloven § 19 og personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Kontakt: kundeservice@stayclassy.no