PRISGARANTI

Hvordan fungerer det?

Stayclassy.no skal til enhver tid sørge for å være billigst på de produktene vi selger. I de få tilfellene vi ikke lykkes med det, vil vår prisgaranti sørge for at du som kunde får markedets laveste pris i kjøpsøyeblikket. Det eneste du trenger å gjøre, er å dokumentere at en norsk konkurrent har lavere pris og at varen er tilgjengelig for kjøp til oppgitt pris. Send oss en e-post til kundeservice@stayclassy.no med dokumentasjonen, og vi refunderer eventuelt mellomlegg dersom prisgarantien inntreffer.

PRISGARANTI

Vilkår og betingelser

  • Du må kunne dokumentere at en konkurrent har en lavere pris. Dokumentasjonen må være fra forhandler som har gjeldende pris (ikke fra nettsider som for eksempel prisjakt.no eller prisguiden.no).
  • Dokumentasjon fra nettsider må vise at en konkurrents vare er på nettlager og kan legges i handlekurv til gjeldende pris.
  • For nettkampanjer vil fraktkostnader tas med i regnestykket når prisene sammenlignes.
  •  Prisen du viser til, må være relevant for ditt kjøp. Den kan ikke gjelde et geografisk avgrenset pristilbud, eller et pristilbud eksklusivt knyttet til én butikk. Eksempler på dette er åpningstilbud, lokale handelsdager, lokal lagertømming og lignende. 
  • For å gjøre prismatch gjeldende, sier du selv fra til Stayclassy.no i kjøpsøyeblikket. 
  • Prisgarantien gjelder kun for privatpersoner.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Nylig sett på:
Top
ic-expand
ic-cross-line-top